Bejelentés


Grillázstorta csodák


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Darázs Magdolna (grillázstorta készítő - Kaposvár)

Üdvözlöm a honlapomon!

 

Darázs Magdolna vagyok, grillázstorta készítő. Somogy megyében, Kaposváron  több, mint 10 éve készítem  egyre nagyobb választékkal a grillázstortákat. 

Műkedvelő szinten űzöm ezt a foglalatosságot.

A grillázstorta készítés hagyományát özv. Miklai Ferencnétől (Mariska néni) tanultam, akinek nagyon hálás vagyok a mai napig. Egy faluban  éltünk (Somogyszilben) és felvetődött bennem, hogy ezt a szép hagyományt, mesterséget meg kellene őrizni és továbbvinni a jelen és a jövő generáció számára. Ezért fordultam Mariska nénihez, aki szívesen adta át tapasztalatait. Sajnálattal írom, hogy a néni 2017 tavaszán 91 éves korában az égi hazába költözött.

A grillázstorták minőségileg (omlóssága) nagyon közkedvelt minden korosztály számára és pozitív visszajelzések érkeznek,állaga,igényes kidolgozása miatt.

A honlapomra több kép is felkerült, különböző alkalmakra (születésnap, névnap, keresztelő, házassági évforduló, falunap, bálok tombolája, céges rendezvényekre, neves ünnepekre, fogadásokra).

Új ötleteket szívesen fogadok és ha KIVITELEZHETŐ akkor elkészítem.

Remélem elnyeri tetszését valamelyik grillázstorta.

 

Üdvözlettel:

Darázs Magdolna

Grillázstorta készítő

Kaposvár

 

Tel: +36-20-428-8110


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!